25/6/10

Σαματατζίδικα σκυλιά γαυγίζουν 14 φορές το λεπτό


Όλα τα σκυλιά γαβγίζουν, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο. Κάποια, ωστόσο, γαβγίζουν 800 (ναι, 800) φορές την ώρα κάνοντας τα νεύρα των περιοίκων τσατάλια

Εντάξει, όλα τα σκυλιά γαβγίζουν, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο. Κάποια, ωστόσο, γαβγίζουν 800 (ναι, 800) φορές την ώρα κάνοντας τα νεύρα των περιοίκων τσατάλια. Λόγος για τα τρία μπόξερ που διατηρεί ένα ζευγάρι Βρετανών στην πίσω αυλή της οικίας του στην πόλη Σάουθαμπτον. 

Μετά από ουκ ολίγες καταγγελίες εκ μέρους των απελπισμένων γειτόνων και δεδομένου ότι τα εν λόγω τετράποδα δεν έδειχναν διατεθειμένα να βγάλουν το σκασμό, υπάλληλοι της δημοτικής αρχής πήγαν να διαπιστώσουν «ιδίοις ωσίν» το μέγεθος του προβλήματος και μέτρησαν, προς έκπληξή τους, 805 γαβγίσματα μέσα σε διάστημα 60 λεπτών (περίπου 14 το λεπτό). 
Μάλιστα, στις εξελίξεις ενεπλάκη και ένας βουλευτής της περιοχής ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου οι αρμόδιοι να λάβουν δράση όσο το δυνατό συντομότερα. 
Τελικώς η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο όπου οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 2.300 ευρώ στους ιδιοκτήτες των σαματατζίδικων τετράποδων. 
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου