2/10/10

Ανακαλούνται 10 εκατομμύρια παιχνίδια της Fisher Price

Οι αμερικανικές αρχές διέταξαν την ανάκληση περισσότερων από 10εκατομμυρίων παιχνιδιών της Fisher Price, συμπεριλαμβανομένων 7 εκατομμυρίωντρίκυκλων ποδηλάτων, σχετικά με ζητήματα ασφαλείας.

"Οι καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα πουέχουν ανακληθεί αν δεν δοθεί κάποια άλλη οδηγία", ανακοίνωσε η Επιτροπή για τηνασφάλεια των καταναλωτικών αγαθών.
Σύμφωνα με την Fisher Price, μικρά τμήματα αποκολλώνται από τα παιχνίδια καικαταλήγουν στο στόμα των παιδιών. Το πρόβλημα των τρίκυκλων εντοπίστηκε σε έναπλαστικό κλειδί το οποίο εξέχει και μπορεί να τραυματίσει το παιδί.
Εκτός από τα 7 εκατομμύρια τρίκυκλα (Fisher Price Trikes και Tough Trikes),ανακαλούνται περίπου 950.000 Healthy Care, Easy Clean και Close to Me HighChairs, περίπου 100.000 Fisher-Price Little People Wheelies Stand 'n PlayRampway και περίπου 2.8 εκατομμύρια Baby Playzone Crawl & Cruise Playground,Baby Playzone Crawl & Slide Arcade, Baby Gymnastics Play Wall, Ocean WondersKick & Crawl Aquarium, 1-2-3 Tetherball, Bat & Score Goal.
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου