10/10/10

Οι μάγισσες του Σάλεμ στην πολική σκηνή των Η.Π.Α

Μαγεία και αυνανισμός στην προεκλογική εκστρατεία της Christine O'Donnell.
Το αντιφατικό κίνημα των Tea Parties στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα συνονθύλευμα ακροδεξιών, υπερσυντηρητικών και ρατσιστικών πολιτικών που προωθείται ως επί το πλείστον από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, έναν από τους βασικότερους χρηματοδότες του, βρήκε στο πρόσωπο της Christine O'Donnell, υποψήφιας για την έδρα στο Ντέλαγουέαρ, την καλύτερη εκπροσώπησή του. 
Μια sui generis προσωπικότητα που κανείς πλέον δεν γνωρίζει αν αστειεύεται ή αν σοβαρολογεί. Η εν λόγω υποψήφια, ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια στην Ανατολική Ακτή, με μια σειρά διαφημίσεων που έχουν ως επωδό τον… αυνανισμό και τη μαγεία!
Η Christine O'Donnell είναι γνωστή στις Η.Π.Α για τις ακραίες της απόψεις εναντίον των αμβλώσεων τις οποίες θεωρεί «αμαρτία», καθώς τη δεκαετία του 90 είχε ηγηθεί μιας οργάνωσης που πάλευε για την απαγόρευση της άμβλωσης ακόμα και αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού!
 

Η απίστευτη αυτή προσωπικότητα, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά προτίμησης των ψηφοφόρων, δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως εναντιώνεται στον αυνανισμό καθώς «η Αγία Γραφή αναφέρει πως η σφοδρή σεξουαλική επιθυμία ακόμα και στη φαντασία, ισοδυναμεί με μοιχεία, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει αυνανισμός χωρίς λαγνεία»
 
Η προβολή της από το δίκτυο FOX, υπήρξε μεγάλη, όπως κάθε άλλου υποψηφίου αυτού του νεφελώματος που αποκαλείται Tea Parties και τα οποία εμφανίζονται ως ένα πολιτικό κίνημα που ξεκινά «από τη βάση». Η επιχειρηματολογία της εξαντλείται στα «κατηγορώ» για κάποιο αόριστο «κατεστημένο», ενώ δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει πως έχει την υποστήριξη της Σάρα Πέιλιν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου