19/11/10

Ανακαλούνται οθόνες LCD

Yπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αποκόλλησης καλωδίου στην Οθόνη LCD. Κατά συνέπεια, υφίσταται κίνδυνος βραχυκυκλώματος στη συσκευή

Στην αναάκληση οθονών Silver Crest LCD 24-1 Widescreen-Monitor 23,6 ιντσών με κωδικό είδους 48914 προχωρά η εταιρεία παραγωγής TARGA GmbH, με έδρα τη Soest Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Στα ανακαλούμενα προϊόντα υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αποκόλλησης καλωδίου στην Οθόνη LCD. Κατά συνέπεια, υφίσταται κίνδυνος βραχυκυκλώματος στη συσκευή. Η χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου ελλοχεύει κινδύνους για την ασφάλεια των καταναλωτών, καθώς υπό αντίξοες συνθήκες μεμονωμένων περιπτώσεων μπορεί να υπάρξει ηλεκτρική τάση.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει η όποια προσπάθεια επιδιόρθωσης της συσκευής από τους καταναλωτές. Για λόγους ασφάλειας των καταναλωτών, η TARGA GmbH παρακαλεί όσους έχουν προμηθευτεί την LCD-Οθόνη να μην προβούν σε καμία περαιτέρω χρήση.
Η συγκεκριμένη οθόνη διατέθηκε αποκλειστικά από τις 12.07.10 μέσα από τα καταστήματα της Lidl Hellas. Όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το παραπάνω προϊόν, παρακαλούνται όπως το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Lidl Hellas, ώστε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς. Δεν απαιτείται η ένδειξη της απόδειξης αγοράς.
Πηγή:  Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου