9/2/11

Απόλυση δασκάλας λόγω Facebook


Που να το φανταστεί η 24χρονή δασκάλα Άσλει Πέιν ότι ανεβάζοντας φωτογραφία στο Facebook όπου καταναλώνει αλκοόλ με φίλους σε διακοπές στην Ευρώπη θα έβρισκε τον μπελά της και θα απολυόταν από το σχολείο στο οποίο δίδασκε.
Λογικά για το χειρότερο πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να κατηγορηθεί θα ήταν ότι μπέρδευε τα ποτά, καθώς στο ένα χέρι να είχε μπύρα και στο άλλο κρασί… αλλά απολύθηκε από το σχολειό στο οποίο δίδασκε!
Και όλα αυτά γιατί ανέβασε μια φωτογραφία της στο facebook από τις διακοπές της στην Ευρώπη το 2009. Πρόκειται για την 24χρονη δασκάλα  Ασλει Πέιν η οποία λόγο αφέλειας ανέβασε στη σελίδα της  φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν τους πουριτανούς γονείς του σχολείου στο οποίο δίδασκε.
Κάποιοι από αυτούς βλέποντας τις φωτογραφίες διαμαρτυρήθηκαν στο διευθυντή του σχολείου στο Απαλασέ της Τζόρτζια.
Ο διευθυντής άμεσα την κάλεσε στο γραφείο του και την ρώτησε εάν έχει σελίδα στο Facebook. Αυτή απαντώντας καταφατικά, την ρώτησε εάν έχει ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να καταναλώνει αλκοόλ. Η νεαρή απάντησε με αποτέλεσμα να απολυθεί!
Μετά το συμβάν η νεαρή δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αφού προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της. "Το μόνο που θέλω είναι να διδάξω ξανά στην τάξη μου. Η διδασκαλία είναι το πάθος της ζωής μου".
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου