10/4/09

Μαθητής πυροβολεί συμμαθητή του και αυτοκτονεί

Γεγονός χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά σχολικά δεδομένα συνέβη το πρωί της Παρασκευής 10 Απριλίου 2009 σε σχολή του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη 33, Νίκαια, Πειραιά.
Μαθητής του ΟΑΕΔ άνοιξε πυρ κατά συμμαθητή του και δύο υπαλλήλων γειτονικής εταιρείας. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και απεβίωσε.
Ο συμμαθητής του δράστη, 18 χρονών Δημήτρης Κοκκίνης, δέχτηκε 4-5 σφαίρες στο θώρακα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ελαφρότερα χτυπημένη είναι οι δύο υπάλληλοι.
Ο δράστης, 19 χρονών, ήταν σπουδαστής στην ειδικότητα Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων της σχολής του ΟΑΕΔ. Τη στιγμή του συμβάντος συνομιλούσε με το συμμαθητή του.
Για άγνωστο λόγο, ενώ συνομιλούσαν, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε.
Μάρτυρες του συμβάντος ήταν δύο υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και δέχτηκαν τα πυρά του. Ο νεαρός δράστης κρύφτηκε σε πάρκο κοντά στο σχολείου του ΟΑΕΔ, όπου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν δύο όπλα, ένα μαχαίρι και σακούλες με σφαίρες.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι γονείς του δράστη ανέφεραν ότι το παιδί τους αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα.
Ο δράστης Δημήτρης Πατμανίδης είναι ομογενής από το Σοχούμι Αμπχαζίας και έμενε στην περιοχή του Ρέντη.
Πηγή: n.gr - Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου