25/9/10

Η γιαγιά, η τουλέτα και το φίδι

Μέσα από την τουαλέτα της κυρίας Παβέλ Πετρικόβσκι έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να βγει μια νοτιοαφρικανική ανακόντα μήκους σχεδόν δύο μέτρων. Είχε καταλήξει εκεί πιθανότατα μέσα από τους αγωγούς αποχέτευσης. 
Σκηνές από εκείνες που βλέπουμε μόνο σε κινηματογραφικά θρίλερ έζησε την περασμένη Δευτέρα μια 73χρονη στην πόλη Βρόκλαβ της νοτιοδυτικής Πολωνίας όταν, σηκώνοντας το καπάκι της τουαλέτας του σπιτιού της, είδε ένα ζευγάρι φιδίσια μάτια να την κοιτούν μέσα από τη λεκάνη.
Και μη χειρότερα...
Η ηλικιωμένη απεδείχθη ότι είχε σώας τας φρένας καθώς ό,τι είχε δει δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας της, αλλά πραγματικός όφις και μάλιστα μεγάλος.
Μέσα από την τουαλέτα της κυρίας Παβέλ Πετρικόβσκι έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να βγει μια νοτιοαφρικανική ανακόντα μήκους σχεδόν δύο μέτρων.
Για καλή της τύχη, η 73χρονη πρόλαβε, παρά την τρομάρα που έφαγε, να κρατήσει κλειστό το καπάκι εμποδίζοντας την έξοδο του ερπετού το οποίο είχε μάλλον φτάσει εκεί μέσα από τους αγωγούς αποχέτευσης.
Η περιπέτεια έληξε αισίως με την επέμβαση της αστυνομίας καθώς και υπαλλήλων του τοπικού ζωολογικού κήπου, οι οποίοι κατόρθωσαν να «συλλάβουν» την ανακόντα. Όσο για τον ιδιοκτήτη του φιδιού, αυτός ακόμη αναζητείται.
Πηγή: Έθνος (ΣΚΑΦ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου