4/10/10

Ο διασυρµός τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Ανάρτησαν στο ιντερνετ τις προσωπικές στιγμές ομοφυλόφιλου συμοιτητή τους  
Άλμα θανάτου έκανε αµερικανός φοιτητής στο Νιου Τζέρσεϊ µία ηµέρα αφότου δύο συµφοιτητές του ανάρτησαν στο Ιντερνετ βίντεο που είχαν βιντεοσκοπήσει εν αγνοία του ενώ είχε σεξουαλική επαφή µε άνδρα.
Στις 22 Σεπτεµβρίου, σύµφωνα µε το τηλεοπτικό κανάλι ΑΒC Νews και την τοπική εφηµερίδα «Τhe Star Ledger», ο Τάιλερ Κλεµέντι άφησε στο Facebook το εξής µήνυµα: «Πήδηξα από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον. Συγγνώµη». Μόνο οι φίλοι είχαν πρόσβαση εκείνη την Τετάρτη στη σελίδα του ταλαντούχου βιολιστή και πρωτοετούς φοιτητή στο Πανεπιστήµιο Ράτζερς εκ των κορυφαίων της Αµερικής.

Στους δύο συµφοιτητές του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνοµη βιντεοσκόπηση και ανάρτηση των φωτογραφιών στο Διαδίκτυο. Εάν καταδικαστούν, αντιµετωπίζουν ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Οπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας, ο ένας από τους δράστες ήταν συγκάτοικος του αυτόχειρα και από µηνύµατά του στο Τwitter αποκαλύπτεται ότι γνώριζε για τη σχέση του Κλεµέντι και τον βιντεοσκοπούσε κρυφά µε web κάµερα. Την περασµένη Τετάρτη από τον ποταµό Χάντσον, βόρεια της γέφυρας Ουάσιγκτον, η Αστυνοµία ανέσυρε το πτώµα ενός άνδρα και οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον άτυχο Κλεµέντι. «Τίποτα δεν θα είχε συµβεί αν βρισκόταν στο κρεβάτι µε γυναίκα», επεσήµανε ένας συµφοιτητής του, ενώ οργανώσεις οµοφυλοφίλων παρατήρησαν ότι η αυτοκτονία του νεαρού φοιτητή καταδεικνύει ένα εθνικό πρόβληµα.
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου