4/12/10

Βουλγαρία: Χωρίς δώρο Χριστουγέννων οι δημόσιοι υπάλληλοι

Δεν θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Συμεών Ντιάνκοφ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι στη Βουλγαρία, δεν θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Συμεών Ντιάνκοφ.
Όπως είπε, οι υπουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν μέρος του δώρου των Χριστουγέννων σε συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες των φορέων τους, εάν έχουν στον προϋπολογισμό τους, έσοδα, τα οποία μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη χορηγία και να μην δημιουργήσουν πρόβλημα με την εκτέλεση του υπόλοιπου προγράμματος.
Ο ίδιος τόνισε, ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών δεν θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων, διότι το υπουργείο δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει μέρος του προϋπολογισμού του σ’ αυτή τη χορηγία.

Εξάλλου, ο Βούλγαρος υπουργός Οικονομικών τόνισε, ότι η ανάπτυξη του ΑΕΠ κατά 3,6% που προβλέπεται στον προϋπολογισμό του 2011, για την οικονομία βασίζεται σε εκτιμήσεις ειδικών.
Μάλιστα, ο υπουργός χαρακτήρισε συντηρητικές τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που "βλέπουν" ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας, με ρυθμό 2,6% το επόμενο έτος.
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου