17/6/10

Ιστολόγια / Blog Σχολείων: Δ.Σ. Αγνάντων


  


¨Καλοί μας αναγνώστες,
Eυχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας αυτούς που μας στήριξαν, μας διάβαζαν, μας χάρηκαν! Ήμασταν τρία παιδάκια και μία δασκάλα σε ένα μονοθέσιο σχολείο, μόνοι μας. Κάναμε ό,τι κάναμε από αγάπη, αυτοί είναι οι κόποι μας. Τόσες βόλτες, τόσες κουβέντες, τόσα πολλά που μάθαμε τα οφείλουμε στο ιστολόγιο αυτό! Ήταν το κίνητρο να μάθουμε! Να πιεστούμε να μελετήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις δουλειές μας!¨

Το μήνυμα αυτό βρίσκουμε στο ιστολόγιο του Δ.Σ. Αγνάντων. Ένα μονοθέσιο σχολείο με τρεις μαθητές, οι οποίοι με πολύ μεράκι και τη βοήθεια της δασκάλας τους, Ευτ. Τούλιου, μας παρουσιάζουν μέσα από το ιστολόγιο τους, το σχολείο και το χωριό τους.
Σχολείο που υπάρχει από το 1870 και το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε έκλεισε προχθές μάλλον για τελευταία φορά τις πόρτες του για τις καλοκαιρινές διακοπές, μιας και εξαιτίας της έλλειψης μαθητών βρίσκεται στις λίστες του υπουργείου Παιδείας των σχολείων υπό αναστολή...1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για το αφιέρωμα, να είστε πάντα καλά αγαπητοί συνάδελφοι!! Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και πάντα έμπνευση. Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή