5/2/11

Άγρια επίθεση τύπου Κου Κλουξ Κλαν σε μετανάστες με σοβαρούς τραυματισμούς


Το μάτι του κινδυνεύει να χάσει μετανάστης, μετά από επιδρομή σε καταυλισμούς στους Μολάους και τα Πάκια Λακωνίας. Αφορμή μια κλοπή τσάντας. Η μη αντίδραση της αστυνομίας οδήγησε στην αυτοδικία. Τρεις τραυματίες από την επίθεση
Στο στόχαστρο σαράντα περίπου ατόμων μπήκαν το βράδυ της Τετάρτης καταυλισμοί μεταναστών στους Μολάους και τα Πάκια Λακωνίας. Από τις επιθέσεις, που θύμιζαν Κου Κλουξ Κλαν, τραυματίστηκαν τρεις μετανάστες.
Ένα από τα θύματα, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, καθώς δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με σιδηρολοστό. Οι τρεις μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μολάων.
Λίγο αργότερα,  ο μετανάστης που είναι πιο βαριά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης και οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του.
Αφορμή για τις επιθέσεις, ήταν η κλοπή μια τσάντας δασκάλας, από αλλοδαπούς το βράδυ της Τρίτης και η διάρρηξη σε εκκλησία στην ίδια περιοχή.
Αν και οι δράστες ήταν γνωστοί στις αρχές, δεν έγινε σύλληψη, αλλά κάποιοι προτίμησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, χτυπώντας στα τυφλά μετανάστες
Η αστυνομία προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στην περιοχή, με νυχτερινές περιπολίες, ενώ κάτοικοι της περιοχής καταδίκασαν την επίθεση.
Πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου